Marlyz Bildelar

Skåne län

Information

600215-XXXX är organisationsnummer för företaget Marlyz Bildelar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marlyz Bildelar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Marlyz Bildelar finns i.

Marlyz Bildelar har varit registrerat sedan 1998-06-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marlyz Bildelar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Marlyz Bildelar är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Marlyz Bildelar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marlyz Bildelar så kan ni göra det på telefon genom 040-132502 eller genom brev på följande adress:

Handel med bilar såsom bildelar och skrotbilar.

Det finns olika personer som har en koppling med Marlyz Bildelar och det är Abed el Rehman, Mohammed som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,